Жегьилар

Аллагьди квез гуй бахтар,
Чан чи гьевес жегьилар.
Чи дамахни, чи лувар,
Чан чи нефес жегьилар.

Припев:
Жегьилар, чан жегьилар,
Гур ийизвай межлисар.
Сагърай куьн чи жегьилар,
Чи Дагъларин игитар!

Ягъ чи макьам,, Лезгинка",
Чамни , свасни тур юкьва.
Худда тваз ,, Авар Кавха",
Ая кьуьлер жегьилар!

Чи дагъларин адетар,
Хуьз алахъа гьуьрметар.
Сагъ чанар , шад кьисметар,
Хьурай квяхъ чан жегьилар!


Рецензии