Ты шел ко мне через весь город
Ти йшов до мене через ціле місто, аби пригорнути мене.
Ти йшов до мене через ціле місто, аби цілувати мене.
Ти йшов до мене через ціле місто, аби побачити мене.
Смієшся: «Багато чого було там, у минулому столітті».
Я збиралась підійти до тебе, аби ти пригорнув мене.
Я збиралась підійти до тебе, аби ти цілував мене.
Я збиралась підійти до тебе, щоб розповів, що кохаєш.
Підійшла до тебе і почула: «Ти збиралась кудись іти?!»
;
Ты шел ко мне через весь город, чтобы приласкать меня.
Ты шел ко мне через весь город, чтобы целовать меня.
Ты шел ко мне через весь город, чтобы увидеть меня.
Смеешься: «Да много чего было там, в прошедшем веке».
Я собиралась подойти к тебе, чтобы ты приласкал меня.
Я собиралась подойти к тебе, чтобы ты целовал меня.
Я собиралась подойти к тебе, чтобы рассказал, что любишь.
Подошла и услышала: «Ты собиралась куда-то идти?!».
Свидетельство о публикации №121111004143