Поетеса

*   *   *


Відійшла від ковіду до Господа —
поетеса


поетеса — це Йовенко
звуть Світлана
Царство їй Небесне
Царство їй Небесне
душі світлій і настане
відійшла з поезією
з творчістю!!

10.11.2021,
Київ
Помоливсь Каноном за спочилу, з благословіння.


Рецензии