Танцюють дерева посвята Ользi Смольницькiй

Танцюють дерева, невидимим стягом
Захоплює вітер нові блокпости.
Танцюють дерева, хоч зимні та спраглі,
Але все ж будують до неба мости.

Танцюють дерева, їх танець чудовий -
Це грація сильних, невтомних стихій.
Вони, безперечно, як, німфи, зразкові,
Містичні створіння зимових надій.

Танцюють дерева, як не танцювати
Під оплиски вітру, під зоряний джаз?
Танцюють дерева, запалюють ватри,
А в кронах ховають задумливий час.

© Maryna Tchianova

Devoted to and based on beautiful artworks by a Ukrainian museum specialist and scientist Olga Smolnytska.


Рецензии
Очень красивый язык! Частично поняла, но не всё.
Поём украинские песни - красивые, мелодичные, на слух учим.
С тёплыми пожеланиями,

Елена Нацаренус   10.11.2021 23:24     Заявить о нарушении
Благодарю! Дякую!

Марина Чиянова   23.11.2021 17:05   Заявить о нарушении