Vassar and Massa

Vassar's walking on the Earth, Vassar's walking on the Earth, Vassar
and under his feet ground burns--once
and under him water boils--twice
string is ringing to his voice--thrice

walks and roams over Earth Vassar
cannot find himself a place, poor soul
"i am dying without love's passion"--
he appeals to Mother Earth in bass voice

"i can't my peace of mind, Massa,
everything at my feet burns--it's so frightful!
i've been going back and forth--all waste
i'm the one than no one wants, Massa!"

so the Earth to him replies: "BASTA!"
everything is now clear to both of us!
we must never part from now on, Vassar!
there is only one path now for two of us!"

Vassar shouts in low voice: "NOW THAT'S CLASS!"
I won't die without you, Massa!"
and the Mother Earth replies:"ASSA!"
neither will i now die, Vassar!"
common baby, light my fire with more gas!
so that there's no more dead stars in the skies

burn me til i go red, like Mars
spin me baby right around, race us
"i'm in love with you, Massa!"
"oh i really really want you, Vassar!"

now try to hold on, Massa!
show me show how it's done, Vassar!
'what a crying shame!'-screams Vassar
"what a beautiful day!"--squeals Massa

"come on baby light my fire, Massa!"
"trample me and sample me, Vassar!"
"i'm in love with you, Massa!"
"oh i really really want you, Vassar!"





Вячеслав Бутусов - Вассар и Масса

Вассар ходит по земле
Вассар ходит по земле Вассар
А под ним земля горит - раз
И под ним вода кипит - два
От него струна звенит - три

Ходит - бродит по земле Вассар
Ищет место не найдет несчастный
«Погибаю без любви страстной» -
Обращается к земле басом -

«Нет покоя мне негде Масса,
Подо мною все горит страшно
Я ходил туда - сюда напрасно
Я не нужен никому Масса»

Говорит ему Земля: «Баста!
Нам теперь с тобою все ясно
Расставаться нам нельзя Вассар
У нас теперь с тобой одна трасса»

Вассар ей басит: «Классно!
Не умру я без тебя Масса»
А Земля ему в ответ: «Асса,
Не умру тогда и я, Вассар
Подливай ко мне в огонь масло
Чтоб еще одна звезда не угасла

Жги меня пока не стану красной
Крути меня, верти меня в расах»
«Я люблю тебя Масс»,
«Я хочу тебя Вассар»

«Ну держись теперь Масса!»
«Покажи-ка мне Вассар!»
«Срамота» - кричит Вассар
«Лепота» - визжит Масса

«Поджигай меня Масса»
«Ох топчи меня Вассар»
«Я люблю тебя Масса»,
«Я хочу тебя Вассар»


Рецензии