man with no name

all treasures of Earth aren't enough to buy happiness for you
all castles and banks will go bust trying to hold your swoons
imperturbable pilgrim, unfazed by netherworld
you are THE MAN WITH NO NAME, i'm frightened to be in your fold

you woke up today very early, and set out to the big road
and right away all rocket forces battle alarm had called
and it a comet happens to pass by, you'll stop it by glance alone
you are THE MAN WITH NO NAME, i'm happy to be in your fold

take me, take me along
to edge of world
from the rat race and mouse noise
and if that edge does exist
right off it we're gonna jump
and while we fly down, while we fly down
we will leave all this life behind

all this world's women could not accept all your caress
to all armies' arrows and bullets you'll fearlessly set yourself
the unconquered hostage, not noticing sentinels
you are THE MAN WITH NO NAME, bare man with nothing else



Человек без Имени, "Наутилус Помпилиус"

Всего золота мира мало,
Чтобы купить тебе счастье.
Всех замков и банков не хватит,
Чтобы вместить твои страсти.

Невозмутимый странник,
Неустрашенный адом.
Ты - Человек без имени,
Мне страшно с тобою рядом.

Ты проснулся сегодня рано
И вышел на большую дорогу
И тотчас все ракетные части
Объявили боевую тревогу.

И если случится комета,
Ты ее остановишь взглядом.
Ты - Человек без имени,
Я счастлив с тобою рядом.

Возьми меня, возьми,
На край земли.
От крысиных бегов,
От мышиной возни.
И если есть этот край,
Мы с него прыгнем вниз.
Пока мы будем лететь,
Мы будем лететь,
Мы забудем эту жизнь.

Всех женщин мира не хватит,
Чтобы принять твои ласки.
Всем стрелам и пулям армий,
Ты подставишь себя без опаски.

Непокоренный пленник,
Не замечающий стражи.
Ты - Человек без имени,
Нагой человек без поклажи.


Рецензии