Як навчитись жити...
Жити і не тужити,
Холодом і дощем?
Як навчитись не плакати,
І не вважати втратами,
Те, що розбилося вщент?
Є парасолька добра,
Є ще старенька торба -
Стане мені в біді!
Йтиму сама під хмарами,
Буду грітись Стожарами,
В сірі, холодні дні.
Як наплюють у душу,
Очі свої чи заплющу,
Вирину із вогню?
Вирву ноги з корінням,
І під ясним промінням,
Легко сама задзвеню..
Вірю в життя і безсмертя!
Але треба й померти
Якось одного дня.
І хоч життя незавидне
Тільки мені не обридне ,
вся оця метушня
Свидетельство о публикации №121110806090
Здоровья тебе, дорогая, и твоим близким!
Елена Беспалова 3 12.11.2021 09:07 Заявить о нарушении