Свите мылий, свитэ ясный

    *     *     *

Світе милий, світе ясний
І лицем прекрасний –
В тобі мудрості так рясно,
Все у тебе вчасно.

Зате ми в експериментах,
Все життя в моментах –
Facebook був, тепер Мета,
Флешка не дискета...

Дронів народилось військо –
Отака ковінька!
Молодіють швидко віком
Нові форми вбивства.

Жаль незмінними є грати...
Ще: " Людей багато?"
Знов в теорії зріс Мальтус?
Роботи є фатум?

Світе милий, світе ясний –
Ти кому дістався?
Розум поховали мані, 
Невігластво – слався!?

08.11.2921р.
*Мані - жарг. гроші


Рецензии