Наприк нц

Мій ангел стомлений прийшов би
Без гамірного почуття,
Без докору, обмов і злоби,
І я забула б, як дитя,
Свої не сказані тривоги,
Печалі, мрії молоді,
Згадала б, як дитячі ноги,
Помила  в річковій воді.


Рецензии