блаженн ангели за умовчанням...

*   *   *


          Присвячується двом
          невідомим ангелам


блаженні ангели за умовчанням


якщо ти лишиш
на когось дитину —
на що ти понадієшся
усюди?


там Бог — там все
це —
розуміють люди


і дитя-ангел: «О... калюжі!»
і двохметровий ангел: «Так,
                калюжі...» —
й схилявсь направо
й вів — за руку тримав —
                тихий дуже,
тож ранок!


я чув всю солідарність
         їх мовчання вповні
і не зникав —
тут трепетні знання любовні —
це я   якраз був у калюжі

06.11.2021


Рецензии