Думки всi на хороше

Не буду думати про ковід і вакцину.
Подяка Богові: проснулась - так, жива!
Я думками у мрії знов полину,
У місце те, де є завжди дива!

Взбадьорюсь Божим Словом, порадію,
Що маю я Спасителя в житті,
В душі моїй є віра і надія-
Зі мною буде це і в майбутті!

Нагнічувати я себе не буду
Тими новинами, що линуть звідусіль,
Сніданок був, помила всю посуду,
Моє серденько милий розігрів!..

Думки всі на хороше, помолюся
(Я кличу Бога у життя сім'ї),
Я тільки Ним перед всіма хвалюся,
Бо Він прохання чує всі мої!

І цей чудовий ранок на порозі... -
То і радію, як Господь велить,
Подяка, що є сили і я в змозі
І бачити, і чути, йти, любить !

Любити... То й люблю онучок рідних,
Невісточок, синочків дорогих,
Миленького!..Так хочу жити гідно...
Тягнуся я до рук тих, неземних!
                06.11.2021.


Рецензии