Ии иИ - СЪПА СЕ ЕНИ ИЕ!!!

ДУ ША Аа!!!...            (КА Аа)

   -  ОЙ - Ии иИ - ЭН ЭР ГИЯ(РО) - ТЪВЕ ЕР ДИ Ии иИ!!!(ТЪ)... -    (ТЪРО ОЙ)   

   -  Ии иИ - ПЪРО ОС ТЪРА АН СЪ ТЪВА(СА) - НА ЧА Аа ЛА!!!(НА)... -  ДЪЛЯ Яя - НА АС!!!... -   (НА АС - СА АН)

НО ОО ТЫ - РУ Уу НЫ - Ии иИ - ЗЪНА Аа КИ Ии!!!... - СЪВЫ Ыы ШЕ Ее!!!...

   -  МУ ЗЫ КА -  МУ Уу ЗЫ Ыы - КА Аа!!!... - СЪТИ ХИ Ии иИ - Ии иИ - СЪТИ ХИИ!!!... -

   -  ТО ОО - СЪПА СЕ ЕНИ ИЕ - НА АМ!!!... - Ии иИ - СЪВЫ Ыы ШЕ Ее - ПА АС - ПА Аа СЪ - СЪ - СЪ!!!... -

      АС

Аа -  ВЕ ЕДЬ - СЕ ЕНИ!!!... - ПО ОД - СЕ ЕНЬ Юю - ОТ ЦА Аа!!!...      (ИЕ = ЯТЬ) 

   -  ВЪРЕ Ее МЯ(НИ) - ЕС ТЬ!!!(Е)...          (ЕНИ)

   -  ДА АР(Ь) - НА АМ - ЕС МЬ!!!(Ее)...          (ЕеНЬ)

   -  Ии иИ - СЪ ТЪРУ НА Аа!!!... - ЗЪНА АК - ОО МА Аа!!!... -  ВЕ ЕСЬ МА Аа - ВЕ ЕСЬ - МА Аа!!!... -    (ЭС - СЕ Ее)

      МА

 


Рецензии