Якби була у нас у паспортi графа - любив?
«любив» чи «не любив», «любила» – «не любила»,
напевно, не у всіх би з нас знайшлись слова,
які у ту графу була вписати сила.
А скільки б з нас тоді згадали про любов?
Замислились над тим, що – мали, що – не мали?
Замріялись, щоб щастя повернулось знов?
А чи були колись щасливі? Чи кохали?
Для чого та графа? Яка її мета?
Хтось в будь-яку графу неправду легко впише.
У паспорті – графа... У серці – пустота.
Заповнити – одне... Любити – зовсім інше...
Свидетельство о публикации №121110507923
-
Всё так, Милош, всё так…
Инна Раевская 14.11.2021 22:17 Заявить о нарушении