На крилах любовi

Перетворити стіни на мости,
Мовчання - на розмову,
Тишу - на музику,
Помилки - на досягнення,
Знання - на певність,
Радість - на ейфорію...
Але Ви не візьмете слухавку,
І я завжди бачитиму тіньовий бік Вашого життя.
Мені не перекодувати громадську думку.
Комусь потрібно ліпити з Вас ворога,
Але зараз ми всі - вороги
Невігластва та ницості.
Куди б я не втікала,
За мною навіть уві сні
Пильнують Ваші очі,
Такі живі, щирі, допитливі,
Такі життєствердно-яскраві.
І я вмонтую в себе всі Ваші таланти,
Мене стане вдвічі більше,
Бо вміння керувати натхненням
Вище од самого натхнення,
І вміння злітати на крилах любові
Сильніше за саму любов.


Рецензии