Панег рик поважному Притул старшому в д фана

Панегірик поважному Притулі старшому
від фана

Нехай рочки собі минають
І тільки драйву піддають.
Живі завжди, коли співають,
Років по тісячі живуть.

Свідотства є, з часів Адама
Подібне явище було.
Та ба! Наплутали з плодами…
Воно було, та й загуло.

Бо, розумію: не співали.
Без пісні що то за життя!?
І довгий вік не вспадкували
І тільки збільшили сміття.

Та є, ще є, Славетний Боже,
Такі на Матінкі Землі.
Візьме і співом допоможе
На час забути про  жалі.

Затягне жінку на підспівки,
А та любому фору дасть,
Полине пісня на домівки
В той саме час, в той саме час!

І я, загойданий нікчема,
Уважно слухаю, молюсь
І повідомлю вам окремо:
Я не дарма до них тулюсь.

Бо є в цих людях щось цілюще,
Вони як той пеницілін.
І як, скажіть, нас може сплющить -
Коли в нас є такий заслін!


Рецензии