собака що то серцю? уму? вб к башку...

*   *   *


           Всеблагословенній Діві
           з любов’ю присвячується






І собака — 
що то серцю? уму?
вбік башку нахилив
щоб зірвавсь образчик
й покотивсь
оцінити куму



Що ж? maman —
розсіка
прогресивний туман —
за роялем
і село
це в мільйон слів було
хурма в солоді
і з-під кришки
не нишком —
             йде! —
                молодість!! —
                молодість!!!


і в DarkNet! —
що ж? купити і бомбу
термоядерну
а щоб — зрідка було!!



За роялем
як зайці
що серцю й уму —
й запливло
нахилили Ви правді
                чоло?

лагідність й правда...

05.11.2021,
ранок


Рецензии