Кьисмет тахьай муьгьуьббат

Йисаралди к/еви авур муьгьуьббат,
Гум акъатай ялав хьана кьве рик/ин.
Тахсир ниди хьана яраб, гьакъикъат,
Залан парциз элкъуьрай ик/ кьисмет чин?

Припев:
Муьгьуьббат, муьгьуьббат,чи кьведани яр,
Туьхуъзвач,кузава, кваз
ц/елхемдин ц/ай.
Бахтункай ,бахтункай  кьведни к/ани яр,
Магьрумна ,ганач чаз сад Аллагьди пай!

Кьисмет тахьай муьгьуьббатдин дердина,
Рик/  ац/ана качугънава  бувел хьиз.
Багъри авач акьадай ви бейнида,
Акваз к/андай ц/уразвай рик/ эвел хьиз.

Вад югъ патал чи муьгуьббат агатдай,
Саки уьмуьр гудай валлагь эвездиз.
Гьа вад юкъуз белки гъамни къакъатдай,
Я сад Аллагь, куьмек це т/ун эвердиз.

Т/алабуналди кхьей шиирдин ц/арар я.
1.03. 2019-йис


Рецензии