The Mother of Light-n-Her nuclear Heart...

The Mother of Light &
Her nuclear Heart...

It is-Mother of Light,-
I am. - It Is.
It is, - Heartbeat
Of theer Nuclear Heart,
It is, - A Caustic blood
Of Sun System, - Sun Fire, -
It is, - I Your Fire fyorish,
Angel Aenlael, - the Sunny Fyr*

*Fyr - In the Ancient Norsk mal = Trond, the Strong MannAr

Simply, - Aelnael...

Это - Мать Света,-
Я есть. Это так.
Это - Сердцебиение
Из Ядерного Сердца,
Это, - Жгучая кровь
Солнечной Системы, -
Солнечный Огонь,-
Это - Я Твой огненный фьориш
Ангел Энлаэль, - Солнечный Фир*

*Fyr - В Древнем наречии Севера = Тронд, Сильный Маннар


Элнаэль Котин   14.10.2016 13:31   •   


Рецензии