Теперiшн...

Тиша.
       Листопад
Завершив свій хід.
Осінь враз стала
Похмура та млява.
Ось і скінчився в
Колишнє похід
Зникла назавжди
В той час переправа.
Тиша.
      Листопад
завершив свій хід
Зимно навколо
І серце мов крига.
Та й прохолоди
Розтописься слід.
...Не забарись,
Березнева відлига.


Рецензии