навпроти себе

належ собі самому
пий чай із трав
у відчаї йди додому

координація рухів ні про що не говорить

шукаючи тіні у чистому полі
проживши своїх двадцять чотири уже так морить

говорить, ніби щастя у болі

інколи згадую минувші часи
було так легко
згадую часто, не інколи

стоїш під метафоричним дулом
сам собі стоїш
сам навпроти себе

ти так все бачиш
ти так все відчуваєш
ти так усе

поїж, попий, поспи

я стараюсь тебе любити
себе полюби


Рецензии