Святим Праотцям Адаму та Eвi

Мене мати, мати мила,
мене дочку породила,
біля неї тоді  стала
Мати й роди та й прийняла.

Що за Мати, що так вчасно,
що за Мати що спішила,
і для Неї всі ми діти,
і душа Її боліла.

Скільки було нас на світі,
скільком нам під Богом жити,
потім інші прийдуть діти,
й Святій Єві їх ростити .

Бо Вона для світу Мати,
й Вона перша щоб творити,
Їй народжених прийняти,
й з Нею нам життя прожити.

Біля Бога у молитві,
і колисочку качає,
і стоїть незримо в битвах,
сича ночі проганяє.

Святий Отче Адаме і святая
Мати Єва моліть Бога
за нас, за Донбас, за
біженців.


Рецензии
Стих ваш талантливо создан.

Сергей Лутков   31.10.2021 14:12     Заявить о нарушении
Добрый вечер, Сергей!
Спасибо Вам за отзыв,
за тепло души на этой
страничке жизни!

Ангелина Длинка   31.10.2021 19:17   Заявить о нарушении