Яснолика Голубонька

Яснолика Голубонька
біля мене стала,
і вся вража чорна сила,
зразу прахом пала.

Хто же цяя Голубонька,
що за свята врода?
Це свята Єлизавета
Князівського роду.

І Вона з Великим Князем
Сергієм спішили!
І во славу Богу Спасу,
лиш любов творили.

Й день настав печалі й скорбі,
замаху на Князя,
і загинув, прийняв подвиг
за Державу Божу!

А Матусечка святая
Богу поклонилась.
і в печалі від розлуки
сльозою омилась.

І прошу : святая Мати,
і Ти, Отче Княже,
дайте зараз сім'ям ради,
де Донбас у плачі.

Дайте сім'ям що потрібно,
в цю тяжку годину,
хай же Боже нам спасіння,
в кожную родину!

Свята Мати й Отче Княже!
Богу помоліться!
Хай Він простить душі наші,
й мир нам поміхнеться.

Хай звучить во славу Богу
молитва без плачу,
хай же чорна пітьма плаче,
та нас не побачить!

Свята Мати! Отче Княже!
Прийміть  цю молитву!
І де стало плем'я враже,
станьте тут на битву!

Спаси, Боже, от
всяких бед Твой
народ. Матерь Божия,
спаси и сохрани.
святая Мамочка Елизавета,
молите Господа за наш
Донбасс и беженцев.
Слава Богу за все!


Рецензии
За Донбас, людей душа болить, болить 1 плаче, 1 не спить мов негодована дитина Спаси Боже

Надежда Калашникова 3   02.11.2021 22:29     Заявить о нарушении
Когда горе, оно никого не щадит, Надежда!
Спасибо Вам за отзыв! Рада Вам!

Ангелина Длинка   03.11.2021 22:07   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.