Подаруй менi такий рядок

Подаруй мені такий рядок,
щоби серце билось в кожнім слові?
Щоб усі слова були в любові –
з перших?.. До останньої з крапок?

Що ж таке – рядок найперший той?
Звідки в ньому магія кохання?
І чому завжди рядок останній
вабить, як наївную – герой?

Перший... І останній... Всі рядки,
ніби, рівноцінні? Всі – тотожні?
Але – ні! Без першого – не можна!..
Подаруй мені рядок такий!

_____________________________________

Дівчинка з трояндою. 2001


Рецензии