Стрекозьё

Наши жопки на тоненьких ножках

Разбежались по разным дорожкам

Розошлися по важным делишкам

Жопка к жопке для нас - это слишком...


Выбираем случайные встречи

И нейтральные светские речи

Мы ведем, опуская глаза -

Стрекозел я, а ты - стрекоза...


Нас в природе уже не бывает

Исчезающий вид на Земле -

Так бывает и только смущает

Луч, который стремится к звезде...


Нашите задници на тънки крака
Разпръснати по различни пътища
Излязохме по важни неща
Дупе за дупе е твърде много за нас

Избиране на произволни срещи
И неутрални светски речи
Водим, като сведем очи -
Аз съм водно конче, а ти си водно конче...

Вече не съществуваме в природата
Застрашени видове на Земята
Случва се и само обърква
Чер, който има тенденция да кучи


Рецензии