For Ukrainian Bees

Чимало слів вже сказано про мою Батьківщину,
Дозвольте й мені сказати пару слів?
Бути патріотом і любити Україну
Ти маєш ще з початку своїх днів.
Давайте зосередимось на інших тезах.
Та не будемо акцентувати на це увагу.
Плювати сємки і ходити в кєдах,
Хіба в цьому виражається повага?
Гукати гасло і носити вишиванку,
А посадовцю стелити «скатерть-самобранку».
Хіба це є державна справа?
Говорити українською, беручи хабар,
Бити себе в груди і не робити добрих справ,
Хіба таким має бути українець?

Так що я пропоную, ви запитаєте мене?
Любов до будь-чого виражається справами,
Будь то дівчина, мати, Україна,
Хоча б малюйте свою країну яскравими барвами,
Наприклад: «люба ненька», «мила країна».
Вносіть кожний свою лепту в закінчення війни,
А ще краще боріться з її наслідками! 


Рецензии