Кожний сам - плекаe своi образи
Кожний сам – плекає свої удачі.
Кожний сам у горі своїм заплаче.
Кожний сам промовить останню фразу...
Кожний сам повинен своє зробити:
хату білу і світлу побудувати,
посадити дерева навколо хати,
сина – гідно і чесно – свого зростити.
Кожний сам обирає свої стежини,
кожний сам обирає свою дорогу,
щоб у мить одкровення сприйнять од Бога:
як – у вирву впав, як – досяг вершини,
чи потрібно було – в образах жити,
чи достойним шляхом – досягав удачі,
і чи хтось за тобою хоч раз заплаче,
чи в любові жив, і чи вмів любити...
Кожний сам підрахує свої образи.
Кожний сам підрахує свої удачі.
Кожний сам – і у горі своїм заплаче,
і вкладе свої змісти в останні фрази...
Свидетельство о публикации №121103002730