Поезiя - та, хто нiколи не зрадить

Поезія – та, хто ніколи не зрадить,
якими б гіркими часи не були.
Поезія – та, що натхненням розрадить,
тоді, як душа без любові болить.

У горі і радості – поруч: надійна,
якою бува лиш кохання й сестра.
Поезія – сил джерело чудодійне,
коли поставати до бою пора.

Вона не питає «навіщо?» чи «нащо?».
І навіть лунає тоді, як мовчиш.
А ще та поезія іноді краща,
ніж пані, яка надихнула на вірш...


Рецензии
О, так! Поезія - це єдине, що ніколи не зрадить... Ніколи....

Артур Грей Эсквайр   29.10.2021 12:20     Заявить о нарушении
Може, тому, що ми ніколи не зраджуємо її

Миклош Форма   29.10.2021 14:24   Заявить о нарушении