Що сьогоднi за погода
Мокро чи в калюжах лід?
А дорога, а дорога
підморожений асфальт!
Якось глянеш і сміється
думка, їй би танцювать!
А дорога далі в'ється,
підморожений асфальт!
Відпущу свою я думку!
ну танцюй, да ну тебе!
Грудень місяць мені в сумку,
що сьогодні покладе?
То яка отут погода,
щоб на серці та не лід!
А що лід в калюжах - згодна!
підморожений асфальт!
Що сьогодні за погода,
коли грудень - нема лих!
Заморозило незгоди,
грудень місяць не для них!
Грудень 2020р.
Свидетельство о публикации №121102908032
Спасибо Вам за теплые слова
отзыва! Рада Вам!!!
Ангелина Длинка 30.10.2021 18:56 Заявить о нарушении