Молитва о спасении России и мира

Мир спасаем святостью, молитвой...
Помоги мне, Господи, помочь
Выстоять планете в этой битве.
Воссияет свет! Да сгинет ночь!

Сгинет мрак, планету охвативший,
Сгинет тьма, пугающая злом,
Если я и ты, сердца омывши,
Возгорим молитвенным огнем!..

Присоединяйтесь к нашей молитве по соглашению в 21 час о спасении России и мира.

МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ
 
Это молитва, которую благословлял читать о.Николай Гурьянов: 
 
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими:

"Аминь глаголю вам, яко аще двое от вас совещаются на земли о всякой вещи, ея же аще просите, будете иметь от Отца Моего Иже на небесех: где же два или трое собрались во имя Мое, ту есмь Аз посреде их".

Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя:

Даруй нам, рабам твоим, всем православным христианам, согласившимся просить Тя о скорби нашей, за страждущую страну нашу Российскую и чад Церкви Православныя.
 
Боже великий и дивный, каяйся о злобах человеческих, возводяй низверженныя и утверждаяй ниспадающия, не отрини наши молитвы и воздыхания сердечныя в сие время тяжкое против смертоносного и богомерзкого духа антихристова, силящегося запечатлеть народ наш на служение себе, и отвергнуть нас от благодати Тебе Бога Живаго и Истинного. Да не будет сего, Боже наш!!

Помяни, Господи, милости, яже показал еси отцем нашим, разрушь коварство диавола, восстающего на ны. Силою Креста Твоего даруй всем нам духа премудрости и страха Божия, духа крепости и благочестия, да не погибнем обольщенные лукавством сатанинским.

Воздвигни нам мужей силы и разума, да не возмогут противиться вси противляющиеся нам.

Восстави нам, Боже, престол православных царей, да поставлен будет удерживающий всякое зло и неправду, умножившуюся в стране нашей.

Господи Боже, Спасителю наш, сердцем сокрушенным к Тебе припадая, просим Тя:

обольщенныя обрати и на путь правый настави, малодушныя укрепи, маловерныя просвети, и духом Твоея ревности воспламени, да не погибнем от сетей вражиих. Сего ради к Тебе прибегаем, яко Ты еси Бог наш и разве Тебе инаго не вемы.

Припадая, стеняще вопием Ти, Боже наш, о исполнении сего прошения нашего. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты.

Да будет вовеки воля Твоя. Аминь."

Поделитесь с друзьями.
Сомкнем ряды наши в битве со злом!


Рецензии
Одно только это и остается - взывать к Господу, дабы усмирил он гордыни великие правителей зарвавшихся в своих амбициях и оберег мир и страну нашу от войн, разрушений и деградации... А эти явления, быть может, ближе уже к нам, чем нам может казаться... Спаси и Сохрани нас, Господи! С благодарностью, Ирина, к тебе, Владимир.

Владимир Долженко   28.10.2021 23:14     Заявить о нарушении