Лунаe музика з вiкна
а в мене на душі – знемога.
З тобою танцювать незмога,
бо я – один, бо ти - одна.
І я – один, і ти - одна,
не через те, що розлучились,
а через те, що ми навчились
мовчать, як музика луна.
Та музика з вікна – веде,
нагадує про все хороше...
А пам'ять – то приємна ноша,
і добра пам'ть – то святе...
Коли повернешся, удвох
пройдем повз те вікно музичне,
і під вікном – на мить, незвично –
нас поєднає в танці бог...
Свидетельство о публикации №121102803435