Допоки читаeмо вiршi хорошi, ми - люди!
Негайно знайти і напитись віршем досхочу!
Знайти і напитись хорошого вірша легкого!
Такого, щоб серце калатало! Саме такого!
Такого, немов я із віршем до щастя лечу!
І ось, як знаходжу нарешті такого вірша,
то я його п'ю, мов у спеку палку – зимний келих,
і я – після келиха того чарівного – велет!
І сил набуває моя невгамовна душа!
Шукайте такі – що до щастя підносять! – вірші!
Шукайте! Знаходьте! І пийте – аж ллється на груди!
Допоки читаємо вірші хороші, ми – люди,
бо вірші хороші – це щастя людської душі!..
Свидетельство о публикации №121102704506
Елена Транковская 27.10.2021 14:25 Заявить о нарушении
Миклош Форма 27.10.2021 18:17 Заявить о нарушении
Елена Транковская 27.10.2021 18:39 Заявить о нарушении