Калина-воспоминание

ЗАКІНЧИВ ЖОВТЕНЬ БАЛИ Й МАСКАРАД.
ЗАКІНЧИВСЯ ЛІМІТ НА ЛИСТОПАД.
ПРИКРАСИ З КВІТІВ ТРІШЕЧКИ ЗДРІБНІЛИ-
ВІТРИ ОСІННІ ЇХ ЗАНАПАСТИЛИ.

КРАСИВО ЛИСТЯ ЗЕМЛЮ ПРИКРАШАЛО.
КУДИ ПОДІЛОСЬ? НІБИ Й НЕ БУВАЛО.
ЗАЛИШИЛИСЯ В СЕРЦІ ЩЕ НА РІК
ТАКІ Ж ЧАРІВНІ,ЯК І ТІ,ТОРІК.

В ЖИТТІ НІЧОГО МАРНО НЕ МИНАЄ.
ЛЮДИНА ПО СОБІ СВІЙ СЛІД ЛИШАЄ.
А ЧИ ГЛИБОКИЙ СЛІД В СЕРЦЯХ ЛЮДЕЙ,
ЧИ ПРОСТО ТАК,ПОДАЛІ ВІД ОЧЕЙ?

ЗГАДАЮТЬ ДОВШЕ ПРАВНУКИ Й ОНУКИ.
МОЖЛИВО,ДРУЗІ ВІЗЬМУТЬ ФОТО В РУКИ.
ХТОСЬ ПРИГАДАЄ ДОБРОТУ ЛЮДИНИ,
А ХТОСЬ ЗУПИНИТЬСЯ БІЛЯ КУЩА КАЛИНИ.

НАВЧАВ ДІТЕЙ У ШКОЛІ АНАТОЛІЙ,
ПИСАВ І ВІРШІ НЕПОГАНІ,В ТОНІ.
СПІВАВ У ХОРІ,ГРАВ У ДУХОВОМУ.
РОБИВ УСЕ,ЩО ТРЕБА ТУТ ЖИВОМУ.

САДОВИНІ ПРИЩЕПЛЮВАВ СОРТИ.
НАКАЗУВАВ КВІТКАМ ПИШНІШ ЦВІСТИ.
І БУДІВЕЛЬНІ ЗНАВ УСІ СЕКРЕТИ.
ВІН ПРАГНУВ ЖИТИ,НЕ СПІШИВ ПОМЕРТИ.

В СВІТЛИЦІ ЦЕНТРУ СВЯТКУВАТЬ ЛЮБИВ.
ЗДОРОВИЙ СПОСІБ-НЕ КУРИВ,НЕ ПИВ.
Я ПОПРОСИЛА ВІДКОПАТЬ СТЕБЛИНУ
І ПОСАДИТЬ ЧЕРВОНУЮ КАЛИНУ.

ОДНЕ СТЕБЕЛЬЦЕ З БЕРЕГУ ПРИНІС-
І ПОСАДИВ В КУТОЧКУ БІЛЯ ЛІС..
А САМ ПІШОВ УСЛІД ЗА ЖУРАВЛЯМИ.
КАЛИНА Ж ЗАЛИШИЛАСЯ ІЗ НАМИ.

ІТИМЕТЕ,НА ХВИЛЬКУ ЗУПИНІТЬСЯ.
КАЛИНІ-БАТЬКІВЩИНІ ПОКЛОНІТЬСЯ.
БО НЕДАРЕМНО ПИШНО РОЗРОСЛАСЯ.
ВОНА ДЛЯ ВАС ПОПРОСИТЬ В БОГА ЩАСТЯ


Рецензии