Буде небо ридати
омивати країну мою,
будем діточки вас поминати,
слати Богу молитву свою.
І в цей день дощ іде не преривний,
ніби небо грозить злим серцям,
треба діточок люди любити,
перед Господа світлим Лицем.
Треба діточок люди любити,
скільки зла та хвороб навкруги,
що ж за сила прийшла їх убити?
Тож кайдани до злої ноги!
Чи не видимий ворог направив,
через злії серця воював,
та дійде злая сила до краю,
бо Господь захист слабим послав.
Бо Господь притулився до Неньки,
Богородицю Маму обняв,
і у сльозах...і крає серденько,
мого Бога біль...Він то пізнав...
Бо Голгофа! Бо рани пекучі!
Бо водички не дали Йому!
Дали уксус...і Він в страшній муці!
Закрив очі...воскреснуть йому!
І малих діточок Ангелочків,
Бог до Себе на небо забрав,
і не має ран тяжких дитятко,
душі ці поселив Бог у Рай.
Поминати нам вас, поминати,
і серця хай любов'ю горять,
пам'ятати всім нам, пам'ятати,
що любити Господь завіщав!
Свидетельство о публикации №121102607996
Юрий Губин 31.10.2021 07:10 Заявить о нарушении
Дякую за Ваші щирі відгуки!
Храни Вас Господь!
Ангелина Длинка 31.10.2021 17:27 Заявить о нарушении