Найрiднiщi люди менi...

Я гортаю сторінки минулого
І багаття у моїй душі.
Виринають з дитинства забулого
Найрідніші люди мені:

Батько й мати!
Сестри й брати!
Скільки разом здолали доріг
Ми все йшли не жалкуючи ніг.
Хтось дійшов, ну а я ще іду
У червону чи чорну труну.

Якось вмить постарішала мати
І у батька вже є сивина.
Може час наших рідних зламати
Це для мене була дивина.


Рецензии