Исэн калдым

Югалдыммы дуслар,югалдыммы
Кунелемнэн шигерлэр чыкмый
Оч атна чирлэплэ яттымын
Жанга кирэк сулыш ала алмый.

Оч атна тушэклэремдэ ятып
Торле уйлар дуслар уйладым
Бу матур,кин доньяларны ташлап
Сезне мэхрум итэ алмадым.

Тырыштым, бар белэн даваландым
Тэмсез булсада барын эчтем
Кон саен белгэн догаларны укып
Барыгызга саулык сорадым.

Кон саен исэн иртэн уянгач
Ходаема рэхмэтлэр укыдым
Эй Раббым бу чирдэн давала дип
Баламны калдырмаем ятим.


Рецензии