аЧУ!

п_ПУ!__сььтьТи-ДЁ___т
  К нам СЬНЕ_ккы_ЛЁ!__Т
     -ВьИ!_ррруС..фЬ_ХО__
          лллаДЕ_ппа- МьРЁ_!_т

КА_кммуСЬьйЁ__Ф
   Дда ..ФьЮ__рььрри-ЛИ!!__
      м_Мма-РО___зззы..А___-
          ..ккаЧУ!!___рььрриЛИ__ 


Ф/п
чАйсс_ТУ__шшеВый_
../нниббе(С)-НА!__ссс/
         
   


Рецензии