Абетка - Асоцiацii

А - Автостоп
Б - Броманс
В - Венеційська комісія
Г - Головпоштамт
Д - Диверсифікація
Е - Екватор
Є - Євгеніка
Ж - Життєпис
З - Затемнення
І - Інтелект
Ї - Їжа
К - Клейнод
Л - Ліга
М - Майно
Н - Нейтралітет
О - Опір
П - Прогрес
Р - Ризик-менеджмент
С - Стабілізаційний фонд
Т - Траекторія
У - Учбовий заклад
Ф - Філософія
Х - Харизма
Ц - Царина
Ч - Частка
Ш - Шанобливість
Щ - Щавель
Ю - Юзабіліті
Я - Явище

© Марина Чиянова


Рецензии