А листья падают в траву...
Неначе то дерева плачуть,
Давно на світі я живу
І сльози ті не вперше бачу:
Багряні, жовто- золоті
Вкривають землю щільним шаром,
А я ще маю на меті
Летіть журавликом за хмари,
Хочу побачить дивний світ,
Людей, з якими не знайома,
Бажаю жити сотні літ
І в реченні не ставить коми.
Здаюся я комусь смішна,
Наївна, як мала дитина?
Заходить сонце край села,
А я все мрію біля тина...
Свидетельство о публикации №121102506497