Заз кlанда хьи

Заз к/анда  хьи хайи чилел,
Куьтягь тежер гатфар хьана.
Заз к/анда хьи дуьньяд винел,
Ислягьвилин лувар хьана.

Заз к/анда хьи гьар са рик/е,
Муьгьуьббатдин рак/ар хьана.
Заз к/анда хьи гьар са ник/е.
Бул бегьердин к/унт/ар хьана.

Заз к/анда хьи инсанарни,
Фитне гвачиз рахаз чидай.
Далудихъ  сагъ архаярни,
Мукьва-кьели ,багъри
к/андай.

Заз к/анда хьи дустарни бул,
Рик/ерани садвал аваз.
Гьар са к/вале хьун чими къул,
Вилерайни шадвал акваз.

К/анда валлагь,  хъуьрез вилер,
К/ани рик/ер къекъведайла.
Батмишарна четинвилер,
Бахтунин тум вегьедайла.


Рецензии