Всё, как всегда

Все,як завжди. Ніяк не намилуюсь
Квітками осені -останніми дарами.
Їх свіжістю і стійкістю дивуюсь.
Доладні свідки радості і драми.

Коли погасли погляди -жаринки
У квітів, що  так літечко ласкало,
Коли опали пелюстки-пір"їнки,
У тих,що осінь ранню шанували,

Тоді розпуклися і засіяли
Останні квіти-вісники печалі.
Їх пахощі до серця діставали.
-Любіть нас і таких,-благали.

У піжмурки з квітками вітер грався.
Я в захваті заплескала руками.
Він у букет подруги заховався,
Злякався - й пролетів чимдуж між нами.

Осінні квіти і осінні люди...
У вас багато  спільного зрослося.
Не знаємо,що завтра з нами буде.
Та мріємо, щоб радісне збулося.

Ходіть у гості,веселіть родину.
Весну згадайте, роки молодії.
Бо наші роки так невпинно линуть,
Нехай нас доганяють. Ми при ділі.


Рецензии