На долыни писня лынэ

   *     *     *

На долині пісня лине,
Людоньки мої –
Як минуть життя полинне,
Радість покроїть?

Ось дубок під вітром гнеться
Й випрямляється:
"О сестра берізко, де ти?"
Весь упав з лиця...

Лист тріпоче вітер буйний,
Жолуді в траві –
Чорна хмара з кручі суне...
– Будемо живі.

Ось і дощ уже позаду,
Сонечко з-за хмар...
Господи, пошли розраду
І любові дар.

25.10.2021р.


Рецензии