Втiкти

Я люблю, люблю до нестями,
Щось святе тепер поміж нами,
Вже не один в світі мрій.
Я люблю, люблю і жадаю,
Назавжди я разом бажаю,
Тільки моя, тільки твій.

Приспів:
Втікти від усіх,
Втікти в нікуди –
Це щастя, а не гріх,
Кохання всюди.
Втікти на схід,
Втікти, забути,
Удвох і лиш на зліт,
Назавжди бути.

Я люблю, люблю, як ніколи,
Більш не треба мені нікого,
Вже не один в світі мрій.
Я люблю, люблю я до болі,
І не хочу іншої долі,
Тільки моя, тільки твій.


Рецензии