I нехай цiлий свiт зачекае

Лінії зійшлись на долонях наших,
Все сильніше сила слів.
Зупинився час, знов усе інакше,
І нема чужих слідів,
Співпадіння двох світів.

Приспів:
Лиш кохання душа відчуває,
І нехай цілий світ зачекає,
Двері в щастя нехай відчиняє.
Ти і я, наче сонце і небо,
І моє серце лине до тебе.

Все, що було "до" – просто неважливо,
Головне лише "тепер".
Разом я і ти – сонце, небо, диво,
Повз все зайве відтепер,
Я люблю, люблю тебе.


Рецензии