Просто кохаю

Множу дні свої,
Знов ділю минуле,
Ти в душі моїй одна.
Мрії всі мої –
Щастя в них відчув я,
П'ю любов твою до дна.

Приспів:
А я просто кохаю тебе,
І ти – найважливіша тепер.
Що є в мене – тобі віддаю,
Цілий світ відкриваю, іду.
А я просто кохаю тебе,
І в тобі, знаю, щастя моє.
Лиш тобою одною живу,
Бо я просто кохаю, люблю.

Тиша на душі,
Спокій і надія,
Як давно чекав на це.
Стерті всі дощі,
Щиро в тебе вірю,
Лиш тебе люблю, і все.


Рецензии