Я бiля нiг твоiх

Ти – неймовірна, ти – фантастична,
Краса твоя є така містична.
Люблю, люблю, як нікого ніколи,
Кохаю – лиш тебе бачу довкола.

Приспів:
Я біля ніг твоїх,
І знаю – це не гріх,
Бо так душа бажає.
Світ у очах твоїх,
І сила вся в тобі,
Що серце надихає.

Ти – фиєрична, ти – дивовижна,
Душа твоя є, як в полі тиша.
Люблю, люблю я у всі пори року,
Кохаю – разом, удвох і лиш поруч.


Рецензии