Солодкi вуста

Люблю, доля так сказала,
Люблю, так душа бажала,
Що так є – не знав я.
Люблю, як цього замало,
Люблю, серце відчувало,
Лиш тебе шукав я
Увісні й наяву.

Приспів:
Які солодкі твої вуста,
Тепер я точно знаю – ти та,
Ти моя.
Сьогодні стерта днів марнота,
З тобою в колір вся самота,
Біль моя,
Без тебе більше не зможу я.

Люблю вперше, як востаннє,
Люблю, лиш тобі зізнання
З вечора до рання.
Люблю – це моє бажання,
Люблю ніжність, процвітання,
Неземне кохання.


Рецензии