Дуель

Б'є поклони вересень-святенник,
п'яний серпень вже відтанцював
і під жовтень златотканий  щемний
зимні тліють роки - два плюс два.

Але той же погляд в тебе й рідний голос,
монограма-прапор  у кутку носовика,
не потрібен нам дуельний осоружний кодекс,
заперечує війні лише одна ти, неземна!


Рецензии