одне
просто поясни мені одне,
нащо світ іде обабіч долі,
ненароком черевиком пхне,
не промовить і коротке "сорі"
просто поясни мені одне,
нащо зорям світло по згоранню?
бо колись і це також мине
що лишиться жити віртуальнор?
Свидетельство о публикации №121102008136