Канкан неба
Торкається і дахів, і підземель...
Небо інколи й роздягнутись не проти,
Аби показати свій осяйний коктейль.
Небо, розгортаючи пелюстки фантазій,
Не зіб'ється з мапи буденної долі.
Небо завжди привітне, навіть у разі
Швидкої заміни героїв усіх історій.
© Марина Чиянова
Свидетельство о публикации №121102007749