Живём, как можем

  КОЖЕН ЖИВЕ,НА СКІЛЬКИ СИЛ ХВАТАЄ.
ОДИН РОЗКІШНИМ ПАНОМ ВИГЛЯДАЄ,
А ХТО У  ЗАТІНКУ РОСТЕ Й ТУСКНІЄ,
ЖИТТЯ НЕ ЗНАЄ,  ТОЙ І  ЖИТЬ НЕ ВМІЄ.
ВСІ НАВКРУГИ  КРИЧАТЬ: ЧОМУ ТИ ЗДАВСЯ?
БОРИСЬ,БОРИСЬ! В ЖИТТІ ЗА ВСЕ ЧІПЛЯЙСЯ.
ЯК МОЖНА ЗАЧЕПИТИСЯ НЕБОЗІ?
 ОДИН СТОЇТЬ НА СОНЦІ ПРИ ДОРОЗІ,
А ІНШИЙ  ІЗ-ЗА НЬОГО ВИГЛЯДАЄ.
ХАЙ БОГ ПРОСТИТЬ: ТАКЕ В ЖИТТІ  БУВАЄ.
КОЛИ Ж РОЗКІШНОГО ВЖЕ СОНЦЕ СПАЛИТЬ.,
ТОДІ І ІНШОГО ЖИТТЯ ПРОСЛАВИТЬ.

ФОТО НАДІЇ ЛЯЗГІНОЇ,м.КОНОТОП


Рецензии